27 Ağustos 2012 Pazartesi

Tuba Büyüküstün kimdir hayaıt Biyografisi ve Resimleri




tuba büyüküstün biyografisi,tuba büyüküstün resimleri,tuba büyüküstün yaşı,tuba büyüküstün hayatı,tuba büyüküstün oynadığı diziler,tuba büyüküstün oynadığı filmler
Tuba Büyüküstün resimleri 1

Tuba Büyüküstün Fiziksel Bilgiler

Dogum Tarihi : 05/07/1982 Istanbul
Burç : Yengeç
Göz Rengi :Ela
Saç : Kahverengi
Boy : 1.73
Kilo : 53
Beden : 36
Bel : 63
Gôgüs :84
Basen : 92
Ayak no : 38

Tuba Büyüküstün Biyografisi

Ailenin tek kızıdır tek olmak her zaman biraz şımarık büyümeye yol açar ama ünlünün öyle bir yapısı yoktur. En çok korktuğu şey Fotoğraf ve kamera sebebi ise çok utangaç olduğu dile getirir.
Tuba Büyüküstün Mimar sinan üni. sahne dekor ve köstüm tasarımı bölümün de okumuştur. Tuba Büyüküstün çok başarılı bir öğrenci olarak okulunu bitirmiştir. Okul zamanlarında oyunculuk ve reklam teklifleri gelmesine rahmen hep geri çevirmiştir.
Dünyanın her tarafından katılan 70 bin yarışmacı arasında 17.ci olmuştur. Bundan sonra reklam dizi, filmlerde beni daha da çok görebilceksiniz diyerek açıklama yapmıştır.
Oyunculuk dışın da okul da okurken bir yandan da sahne dekor eğitimi almıştır.Hatta bir ara şöyle bir açıklama yapmıştı. Dizi oyunculuğundan daha fazla para var demişti.
Ekranlarda sıkça gördüğümüz oyuncuyu herkez çok sever tv de ayrı bir seyirci kitlesi vardır. Bu zamana kadar çok fazla dizi de oynamıştır.

Tuba Büyüküstün Oynadığı Diziler ve Filmler

Sultan Makamı – 2003
Çemberimde Gül Oya – 2004 – Zarife
Ihlamurlar Altında – 2005 – Filiz
Aşk Yolu – 2006 – Deniz
Asi – 2007 – Asi
Gönülçelen – 2010

Tuba Büyüküstün Resimleri

Tuba Büyüküstün resimleri 1Tuba Büyüküstün resimleri 2Tuba Büyüküstün resimleri 3Tuba Büyüküstün resimleri 4Tuba Büyüküstün resimleri 5Tuba Büyüküstün resimleri 6Tuba Büyüküstün resimleri 7Tuba Büyüküstün resimleri 8Tuba Büyüküstün resimleri 9Tuba Büyüküstün resimleri 10Tuba Büyüküstün resimleri 11Tuba Büyüküstün resimleri 12Tuba Büyüküstün resimleri 13Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 14Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 15Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 16Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 17Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 18Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 19Gönülçelen Tuba Büyüküstün resimleri 20

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder