22 Haziran 2014 Pazar

Hit Arttırma Sitelerinin Zararları

Yapay Hit Sitelerinin Zararları Nelerdir?
Günümüzde en çok kullanılan hit kaynaklarından biri olan yapay hit kaynakları gözümüze hoş görünse de seo açısından oldukça zararlıdır. Şimdi nasıl zararlı olduğunu açıklayalım isterseniz…
Yapay Hit Kaynakları Nelerdir?
Yapay hit kaynaklarını özellikle frame ile yapılan hitler gösterir. Örneğin hitcanavarı, ebusher.de, hital, bux gibi sistemler tamamen yapay kaynaklıdır. Yani siz bir şey yapmazsınız beklersiniz sitenizi ziyaret ederler frame olarak.
Yapay Hit Kaynakları’nın Zararları
Yapay hit kaynaklarının ilk olarak faydasından bahsedeyim. Yapay hit kaynakları sonuç olarak hit getirdiği için alexa’da bir yükselme gösterir ayrıca ziyaretçilerinizin gözünü boyar. Başka da pek yararı yok. Peki zararları neler?… İlk olarak google’da mutlak düşüş gösterir daha sonra pagerank değerleriniz bayağı bir düşer … Adsense ban yersiniz… vs. vs. bunun sebebi google frame sevmez. Yani sadece amacınız alexa yükselmekse organik hit düşünün yine aynısı olacak. Hem google’da da yükseleceksiniz… Size tavsiyem özgün konular açın google indexlesin sizi sonrasını düşünmeyin bile
Hit Arttırma Sitelerinin Zararları
 Eğer sitenizin düşük hitinden şikayetçiyseniz ve illegal yollara başvurmak istiyorsanız kesinlikle bunu yapmayın. Hele ki alt yapınız Blogger ise bunu aklınızın ucundan bile geçirmeyin. Nedenini soracak olursanız kullandığınız yöntem yasal değil. Google bu  yaptığınızın farkında olmadığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Şunu açıklığa kavuşturalım.
X linkine Y sitesinden yönlendirme yapılıyor.
Örnek
adf.ly sitesinde olduğu gibi reklamı geçmek için karşınıza başka bir site geliyor. ve o adf.ly sitesinin reklam amaçlı yönlendirdiği Z sitesi hit kazanıyor fakat adf.ly tabanlı olarak yapıyor bunu. Google bunun hangi siteden yönlendirildiğini biliyor.
Sizin bu hit arttırma sitelerinizde böyle çalışıyor. Siz başka siteleri F hit arttırma sitesi ile ziyaret ediyorsunuz ve kredi kazanıyorsunuz. Sizin F sitesine verdiğiniz link (sitenizin linki) yönlendirme linki ile çalışıyor.

Sakın Aldanmayın!
url kısmı değişmese bile yönlendirme yapılırken F sitesinin altından bir işlem gerçekleşir. ve trafik kaynağınız en çok F sitesi olur.

Eğer illa ki bu siteleri kullanmak istiyorsanız çok aptal birisi olmanız gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder