5 Eylül 2012 Çarşamba

Atlılar dizisinin filminin oyuncuları hikayesi konusu nedir resimleri

Atlılar


Yapım yılı:2012
Yapım şirketi:Adamfilm
Yönetmen:Serdar Akar
Senaryo:Eset Akçilad, Serdar Akar
Türleri:Fantastik, Aksiyon



Behzat Ç'nin yapımcısı Adam Film bugünlerde Star Tv için yeni bir dizi hazırlığı peşinde..Yeni proje bir dönem dizisi.. Atlılar Dizisi'nin Bulgaristan'ın Sofya şehrinde çekileceği söyleniyor.Herhalde belli bir kısmı orada çekilecektir diye düşünüyorum,tamamının orada çekilmesi biraz zor gibi gözüküyor.

Atlılar Dizisi'nin çekimleri Ağustos ayında başlayacak.Canan Ergüder,Sarp Levendoğlu,Aslı Tandoğan,Burcu Kutluk ve Tamer Levent'in kadroda olduğu ilk gelen bilgiler arasında..


Hürriyet gazetesinn haberi


Atlılar geliyor

Yönetmen Serdar Akar’ın yeni dizi projesi “Atlılar”, Hollywood yapımcılarının da tercih ettiği Bulgaristan’daki film stüdyolarında çekiliyor.











SERDAR Akar, yeni dizisi “Atlılar”ı seyirci karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Akar, senaryosunu Eset Akçilad’la birlikte yazdığı dizinin hazırlıklarını bir yılı aşkın zamandır gizlilikle sürdürüyor. Çekimleri, Hollywood yapımcılarının da tercihi olan Bulgaristan-Sofya’daki Nu Boyana Film Stüdyoları’nda yapılan fantastik aksiyon türündeki “Atlılar”, 140 kişilik çekim ekibi ve 300 kişiyi bulan oyuncu kadrosu ile önümüzdeki sezonun en iddialı projelerinden. Başlıca rollerini Tamer Levent, Ayça İnci, Canan Ergüder, Aslı Tandoğan, Sarp Levendoğlu, Emre Kızılırmak, Kerem Can ve Burcu Kutluk’un paylaştığı dizide ayrıca Bulgar oyuncular da rol alıyor. Dizinin sanat yönetmeni ise İtalyan Antonello Rubino. 


Atlılar dizisinin filminin konusu hikayesi nedir

Bu sezon birbirinden renkli diziler ekranları süsleyecek.Bunlardan bir taneside Atlılar dizisi..Yönetmenliğini Serdar Akar’ın üstlendiği Star Yapım – Adam Yapım ortak projesi “Atlılar” ise Bulgaristan’da çekiliyor.
Canan Ergüder, Aslı Tandoğan, Tamer Levent ve Ayça İnci’nin rol aldığı dizinin konusu ise şöyle:
Korku nedir bilmez, cenkte rakip tanımaz Samaratlılar düşmanları Çianlılar’a karşı büyük bir savaş kaybeder. Başları önlerine düşmüş Samaratlılar kanlarına karşı kan beklerken ulu liderleri Ejder Bey, öç almak yerine kavmine göç etmeyi emreder. Büyük oğlu Aslan Bey itiraz edince Ejder Bey, bu hezimetin Gökbaba’dan bir işaret olduğunu buyurur. Törelerinin kurucusu Atabey, kendisine savaş meydanında, karısı Işılay’a ise rüyasında görünüp ‘Bu toprak kana doydu. Yedi cihan ve iki aleme hükmetmek için buradan göçün! Ölümlü topraklardan geçip ilk yeşil ovaya kök salın’ diye emretmiştir. Aslan Bey, babasının sözlerine inanmaz ama göçün habercisi ulu Beyaz Kurt, kendini belli edince söylenecek başka söz kalmamıştır. Böylece Samaratlılar evlerini, topraklarını, atalarının yadigarlarını düşmanlarının ellerinde bırakıp yanlarında bir avuç Çianlı esir ile ulu Beyaz Kurt’un peşine düşüp kendilerine vaad edilen toprakları aramaya koyulur.



Fragmanı, fıragmanı

Atlılar Dizisi Fragmanı olarak internete düşen bir videoyu sizlere sunmak istedik. Henüz resmi bir fragmanı bulunmayan atlılar dizisi bu fragman ile birçok kişinin dizi hakkında fikir sahibi olmasını sağlayabilir. Atlılar Dizisi Fragmanı içerisinde oyuncular ve konusu hakkında bilgiler verilmektedir. Sizlerde aşağıdan videoyu izleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder