10 Kasım 2016 Perşembe

Adil Öksüz kimdir? Adil Öksüz nerelidir,

Selen Seyven Kimdir, Nereli, Kilosu, Göz ve Saç Rengi, Boyu, Yaşı
Selen Seyven Kimdir, Kısaca Selen Seyven Nerelidir, Selen Seyven Göz Rengi Nedir, Saç Rengi Nedir,Boyu Kilosu Kaçtır,Biyografisi, hayatı hakkında bilgi var mı soruları hakkında bilgileri ve özet biyografisini ve Selen Seyven Resimleri ile sizlere sunuyoruz.
Selen Seyven Yaşam Öyküsü Kısa Biyografisi
2 Nisan 1986 tarihinde Ankara’da doğan Selen Seyven, 2004 yılında başladığı oyunculuk kariyerini günümüzde yer aldığı diziler ile sürdürmektedir. Daha çok diziler ile ön plana çıkan ve bugüne kadar önemli isimler ile çalışma fırsatı yakalayan Seyven, başarılı oyunculuğu yanında farklı görünümüyle de dikkat çekmektedir.


Selen Seyven Kimdir, Nereli, Kilosu, Göz ve Saç Rengi, Boyu, Yaşı

Selen Seyven Kimdir? Kısaca Hayatı
Özbek bir anne ile Türk babanın kızı olarak dünyaya gelen Selen Seyven, eğitimine Ankara’da başlamış ve lise eğitimini Yahya Kemal Beyatlı lisesinde tamamlamıştır. O dönem tiyatroya olan ilgisini liseden sonra da sürdüren oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro bölümünde okumuştur. 2004 yılında Büyük Buluşma ile oyunculuk kariyerine başlamış olsa da asıl çıkışını 2007 yılında yayınlanan Genco dizisi ile yaşamıştır.
Genco dizisinde Pınar karakterine hayat veren oyuncu bu dizi sonrasında Doludizgin Yıllar, Kapalıçarşı, Abimm, Doktorlar, Acemi Müezzin, Leyla ile Mecnun, Doktorlar 2, Avrupa Avrupa gibi yapımlarda kamera karşısına geçmiştir. Son olarak 2014 yılında yayınlanan Kocamın Ailesi isimli yapımca Yonca karakterini canlandırmıştır.
Gerçek İsmi
Selen Seyven
Selen Seyven Nereli Asıl Memleketi Neredir ?
Asıl Memleketi Ankara ilimizdir.
Selen Seyven Kaç Yaşındadır ?
2 Nisan 1986 doğumlu ve (Kasım 2016 itibarıyla) 30 yaşındadır
Selen Seyven Kilosu?
55
Selen Seyven Boyu?
1.60
Selen Seyven Saçları Ne Renk?
Kahverengi
Selen Seyven Göz Rengi Nedir?
Ela
Selen Seyven Resimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder