10 Kasım 2016 Perşembe

Onur Büyüktopçu Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?

Bu yazımız da İse Onur Büyüktopçu Kimdir; Nereli, Onur Büyüktopçu Boyu, Kilosu Kaç, Onur Büyüktopçu Memleketi Neresi, Sevgilisinin yada Eşinin İsmi, Onur Büyüktopçu Yaşı, Göz ve Saç Rengi Hakkında Bilgileri Sunacağız.
Onur Büyüktopçu Biyografisi Özet Hayat Hikayesi
Fırtınalı Aşk ve Doktorlar gibi yapımlardan tanıdığımız, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisinde karşımıza çıkan Onur Büyüktopçu bu yapım öncesinde pek çok projeye dahil olmasına karşın Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı rol ile çıkış yakalamıştır. Kariyerinde daha çok yan rollerde yer alan ve önceki yapımlarda konuk oyuncu olarak bulunan Büyüktopçu, aynı zamanda oyunculuk üzerine de eğitim almıştır.

24 nisan 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Onur Büyüktopçu, hakkında detaylı bir bilgi bulunmamasına karşın daha çok dahil olduğu yapımlar ile hatırlanmaktadır. Profesyonel anlamda kariyerine Fırtınalı Aşk dizisi ile adım atan Büyüktopçu bu yapımda oldukça kısa bir süre yer almış olmasına karşın dikkat çekmiştir.

Onur Büyüktopçu Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?

Onur Büyüktopçu Kimdir? Kısaca Hayatı ve Kariyeri
Fırtınalı Aşk dizisi sonrasında Doktorlar ve Kavak Yelleri gibi dönemin popüler yapımlarında konuk oyuncu olarak yeniden karşımıza çıkan Onur Büyüktopçu aynı zamanda oyunculuk üzerine eğitimlerine de devam etmiş ve farklı projelere de dahil olmuştur. Hürmüz Gelin ve Üç Tatlı Cadı isimli yapımlarda kariyerine yeniden dönüş yapmıştır.
Bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra yine popüler dizilerden birisi olan Tatlı Bela Fadime ile ekranlara dönüş yapan Onur Büyüktopçu, bu yapım sonrasında 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Kiralık Aşk dizisinde kamera karşısına geçmiştir. Dizide pek çok usta isim yanında genç isimler ile izleyici karşısına çıkan oyuncunun gelecekte daha iddialı yapımlarda yer alması bekleniyor.
Onur Büyüktopçu Nicki-Rol İsmi
Kiralık Aşk- Koray
Onur Büyüktopçu Nereli Memleketi Neresi
istanbul
Onur Büyüktopçu Kaç Yaşında Doğum Tarihi Ne?
24 Nisan 1982 doğumlu ve (Kasım 2015 itibarıyla) 33 yaşındadır
Onur Büyüktopçu Kaç Kilo?
***
Onur Büyüktopçu Boyu Kaç Cm
**
Onur Büyüktopçu Saç Rengi Nedir
Siyah
Onur Büyüktopçu Göz Rengi Ne Renk ?
Mavi
Onur Büyüktopçu Burcu Hangi Burçtur?
Boğa Burcu
Onur Büyüktopçu Vücut Ölçüleri?
xx-xx-xx
Onur Büyüktopçu Sevgilisi/Eşi Kimdir?
Araştırmalarımız sonucunda Onur Büyüktopçu ‘ nin Sevgilisi konusunda bir fikir sahibi edinemedik. Eğer sizlerin bir fikri varsa bizimle paylaşırsanız seviniriz.
Onur Büyüktopçu Twitter Adresi?
https://twitter.com/onurbuyuktopcu?lang=tr
Onur Büyüktopçu Face Sayfası
https://tr-tr.facebook.com/public/Onur-Büyüktopçu
Onur Büyüktopçu Eğitimi
*******
Onur Büyüktopçu Mesleği
Dizi Oyuncusu
Onur Büyüktopçu Fotoğrafları
Onur Büyüktopçu Kimdir, Boyu, Yaşı, Kilosu, Göz Rengi Nedir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder