7 Kasım 2016 Pazartesi

Victoria's Secret Defilesinde Kendall Jenner ve Gigi Hadid

Kendall Jenner ve Gigi Hadid İlk Kez

Dün gece New York'ta gerçekleşen fashion show yürekleri hoplattı. Victoria's Secret podyumunda ilk kez izlediğimiz Gigi ve Kendall, defilenin en dikkat çeken isimleri oldu.

Kendall Jenner ve Gigi Hadid İlk Kez Victoria's Secret Defilesinde


Yılın merakla beklenen moda şovu dün gece New York'ta gerçekleşti. Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi son dönemin en gözde modelleri, Adriana Lima ve Alessandra Ambrosio gibi kıdemli Victoria's Secret modelleriyle aynı podyumda yürüdü.
Eski meleklerin yanı sıra bu sene ilk defa model olan yeni yüzler, 2 milyon dolarlık Fantasy Bra, müzik ziyafeti, pembe halı töreni vardı. Modeller sabah erken saatlerde hazırlıklarına başlarken bu sene ki yeni modelle daha da merak edilen show 8 Aralık'ta Amerika'nın CBS kanalında yayınlanacak.
KENDALL JENNER İLK DEFA PODYUMDA
Behati Prinsloo podyuma ilk çıkan model olurken merakla beklenen yeni modeller Gigi Hadid ve Kendall Jenner da ilk defa podyuma çıktı.
2 MİLYON DOLARLIK SÜTYENİ LİLY ALDRİGE TAŞIDI
2 milyon dolarlık Fantasy Bra'yı Lily Aldridge taşırken, Selena Gomez, Ellie Goulding ve The Weekend şarkılarıyla geceye renk kattı. Selana Gomez 'in bol dekolteli siyah elbisesi modellerin taşıdığı iç çamaşırları kadar ilgi gördü.
Ünlü kuyumcu markası Mouawad tarafından Fireworks (havaifişek) temasıyla tasarlanan fantezi sütyenin değeri tam 2 milyon dolar (yaklaşık 6 milyon TL).
6 BİN 500 TANE ELMAS KULLANILDI
Yapımı 685 saat süren fantezi sütyen, yaklaşık 6 bin 500 tane elmas, mavi topaz, sarı safir ve pembe kuvars taşı ile süslü. Tüm bu taşlar 18 karatlık bir altın sıra üzerine dizili.
(Türkiye'nin en çok sevdiği Victoria's Secret meleği Adriana Lima)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder