10 Kasım 2016 Perşembe

Yeter Dizisinde Şok Aylin Öldü mü?

Yeter Dizisinde Şok Aylin Öldü mü?
ATV de yayınlanan perşembe akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Yeter izleyiciyi heyecanlandırmaya devam ediyor.. Aylin öldü mü?
10 Kasım 2016 Perşembe günü yayınlanan Yeter dizisi yeni sezon 35. bölümünde izleyici şoka uğradı. Yeter dizisi başrolüne hayat veren Pelin Karahan’ın öleceği haberiyle sarsılacak olan izleyici bu haberle adeta yıkılacak. 
Aylin ne yazık ki ölecek. Aylin’in neden öleceğine gelirsek şayet. Aylin karakterine hayat veren Pelin Karahan hamile olduğundan dolayı diziden ayrılacak. 
Doğum zamanı yaklaşan Pelin Karahan’ın daha fazla riske edemeyeceği için diziden ayrılması gerekmektedir.
PELİN KARAHAN DİZİNDEN AYRILDI MI?
YETER DİZİSİNİN KONUSU
Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

PELİN KARAHAN KİMDİR? 
Pelin Karahan 6 Ekim 1984 yılında Ankara'da dünyaya geldi. 31 yaşında ve terazi burcu olan Pelin Karahan; İlkokulu Arı Koleji'nde okudu. 
Ortaokulu'nun bir bölümü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda ve diğer bölümünü Ödemiş İlköğretim Okulu'nda tamamlayan
Pelin Karahan; Polis Kolejini kazandı ancak daha sonra Polis Kolejini bırakarak Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'ne devam etti ve oradan mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm işletme bölümünden mezun olan Karahan; okul yıllarında çeşitli faaliyetlerde büyük katılım gösterdi. İstanbul'a çalışmak için gelen Pelin Karahan ek iş olarak çalışmak üzere Erberk ajansa kaydoldu. Bu Ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çeken Pelin Karahan daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katılarak Aslı rolüne seçildi. Bu dizide Dağhan Külegeç ile olan uyumu göz doldurdu ve efsane iki âşık Aslı ve Efe'yi yaratmış oldu. Daha sonra birçok reklam filminde de oynayan Pelin Karahan Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırarak oyunculuğunu iyice pekiştirdi.
Pelin Karahan TRT Okul’da yayınlanan Bir Evde adlı bir hayvan bakımı programını sundu. 2011 yılında ekim ayı içerisinde pilates eğitmeni olan Erdinç Bekiroğlu ile Barcelona’da evlenen Karahan; daha sonra 2013 yılında Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014 yılında İş adamı Bedri Güntay ile evlenen Pelin Karahan’ın Ali Demir Güntay isminde bir oğlu var.
Pelin Karahan'ın oynadığı diziler; Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl, Yeter. 2011 medya ve sanat ödüllerinde en başarılı bayan dizi oyuncusu olarak Kavak yellerindeki Aslı rolüyle kazanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder