10 Kasım 2016 Perşembe

Tarkan ile Murat Boz a ne oldu ?

Deniz Akkaya'dan şoke eden iddia! Tarkan ile Murat Boz'un arası açık mı?Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından Murat Boz’un ekibinin Tarkan hakkında aşağılayıcı sözler sarf ettiğini iddia etti.Magazin - 10 Kasım 2016 19:35Deniz Akkaya'dan şoke eden iddia! Tarkan ile Murat Boz'un arası açık mı?

Akkaya, her şeyin sunduğu programda; “Tarkan’ın yüzlerce şarkısını ezbere biliyorum ama Murat Boz TV ve sinema kariyerine ağırlık verdiği için, müzik kariyeri geride kaldı. Haliyle şarkısını bilmem” demesiyle başladığını söylüyor. Akkaya, bu sözler üzerine ise Murat Boz’un basın danışmanı Mürvet Uç’un şahsına uzun mesajlar attığı söyledi ve mesajları sosyal medyasında yayınladı. Akkaya, mesajlarda Tarkan’ı halkı aşağı gören bir sanatçı olarak itham ettiklerini ve ‘Tercih ettiği farklı ilişkileri’ diyerek Tarkan’ın cinsel tercihlerini imâ ettiklerini iddia etti. İşte Murat Boz’un menajeri tarafından Deniz Akkaya’ya atıldığı iddia edilen mesajlar: Deniz Akkaya'nın bu iddialarının ardından Mürvet Uç da bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama:
"Deniz Akkaya'nın kendi sosyal medyasında paylaştığı ve bana ait olduğunu iddia ettiği mesaj içeriği veya yazılış sebebi ayrıca öncesi ve sonrası bende saklı olmak kaydı ile iddia ettiği veya öne sürdüğü gibi saygın bir sanatçı olan Murat Boz veya Menajeri ile uzaktan yakından hiç bir ilgisi yoktur. Deniz Akkaya kendisi benim sıkça yazıştığım telefon ile günün her hangi bir saatinde bile üçüncü şahıslar için dertleşebildiğim fikir alışverişinde bulunabildiğim ve her hangi bir şekilde iki iletişimde olan normal insanlar gibi yazışabildiğim yakınlıkta olduğum bir kişidir. Mesajın geçtiği konuşma öncesi ve sonrası ve tüm telefon konuşmalarımız düşüncelerimiz söylemlerimiz veya karşılıklı yapılmış konuşmalar beni ve Deniz Akkaya'yı direk bağlamakla beraber bundan kendisi açık ve alenen okuyup paylaşıncaya kadar da Murat Boz'un ve Menajerinin bilgisi dahi olmamıştır. Olayların bu şekilde cereyan etmesinden duyduğum üzüntü sebebi ile ve de Tüm Samimiyetimle sizler ile bu bilgiyi paylaşmak isterim. 
Saygılımla 
Mürvet Uç"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder