10 Kasım 2016 Perşembe

KİM MİLYONER OLMAK İSTER’DE İNTERNET İLE VERİLEN CEVAP


ATV ekranlarında yayınlanan ve genç yaşlı herkesin izlediği severek izlediği Kim Milyoner Olmak İster‘in son bölümünde ‘Dilemma ne demektir’ sorusuna verilen internetli cevap şaşkınlık yarattı.
TV ekranlarında yayınlanan ve genç yaşlı herkesin izlediği severek izlediği Kim Milyoner Olmak İster‘in son bölümünde ‘Dilemma ne demektir’ sorusuna verilen internetli cevap şaşkınlık yarattı.
Üniversite öğrencisi olan Figen Bayar’ın yarışma anında, kendisine gelen soru günün en çok dikkat çeken olaylarından. Selçuk Yöntem’ in sunduğu Kim Milyoner Olmak İster ’de en son bölümde Figen Bayar yarışmacı oldu. Kendisine gelen ‘dilemma ne demektir’ soruna telefonla joker hakkını kullandı.
KİM MİLYONER’DE SKANDAL
Yarışmacı Fiden Bayar telefon joker hakkını, üniversite arkadaşı olan Şükrü Duran’ı arayarak kullandı. Figen Bayar heyecanla sorunun cevabını beklerken, soruyu yönelttiği arkadaşı Şükrü Duran’ın bir süre bekledikten sonra cevap verdi. Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Selçuk Yöntem ‘in gözünden kaçmadı. Kendisine verilen 30 saniyelik zamanı internetten sorunun cevabını arayarak geçiren Şükrü Duran’ın doğru şıkkı seçmesiyle, yarışmacı Figen Bayar derin bir nefes aldı. Selçuk Yöntem yaşanan bu olaya alaycı bir tavır takındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder