7 Kasım 2016 Pazartesi

İsmail Filiz kimdir oynadığı diziler yaşı boyu kilosu ve Nerelidir.

İsmail Filiz kimdir oynadığı diziler yaşı boyu kilosu, sevgilisi kim, kaç yaşında ve nereli gibi konuları merak ediyorsanız gelin başarılı oyuncunun vikipedi bilgilerine göz atalım.

İsmail Filiz, Ezra dizisinde canlandırmış olduğu Çahangir Hüseyinov karakteri ile hızlı bir çıkış yakalayan kişidir. Kimdir bu İsmail Filiz sorusu başarılı oyuncunun Ezra dizisinin başkarakterlerinden birisi olmasından dolayı merak ediliyor. Birçoğunuzun Ezel dizisinden tanıdığı oyuncu şimdilerde karşımıza Çahangir Hüseyinov olarak çıkıyor.

İsmail Filiz 1980 yılında Çankırı ilinde dünyaya geldi.1.90 boyunda ola oyuncu babasının siyasi bir isim olmasıyla da gündeme geliyor. Başkent Üniversitesi mezunu olan İsmail Filiz, izleyici karşısına ilk defa 2009 senesinde Ezel dizisinde Ömer adlı karaktere hayat vererek çıkmış ve herkesin beğendiği bir isim haline gelmiştir.
 
Ünlü oyuncunun bu denli dikkat çekmesinin temek sebepleri arasında Kenan İmirzalıoğlu Beye olan benzerliği de yer almaktadır. Ezel dizisinde büyük başarı gösterdiğinden dolayı çok sayıda projede yer alması için teklif alan oyuncu Anadolu Kartalları, Paşa Gönlüm gibi projelerde de rol almıştır. Şuanda Ezra dizisinde rol alan oyuncu bu dizide başrol oyuncusudur.
ismail filiz
ismail filizİsmail Filiz hayranları ünlü oyuncu ile iletişime geçmek istemektedir. Başarılı oyuncu ile iletişime geçmek için twitter.com/ismailflz ve instagram.com/ismailflz hesaplarını kullanabilirsiniz. Yetenekli oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder