10 Kasım 2016 Perşembe

Korudağ Kasabası Nerede Hangi ilde

Cesur ve Güzel Dizisi Korudağ kasabası  Nerede Çekiliyor, Cesur ve Güzel ‘in çekildiği yer neresi, Cesur ve Güzel’in seti Nerede, Cesur ve Güzel Dizisinin çekildiği il hangisi
İstanbul’un Çatalca ve Durusu semtlerinde yapılıyor. Özellikle çiftlik sahneleri sakin ve huzurlu bir kasaba olan Korludağ Kasabasında çekiliyor.
Dizimiz Korludağ yaylada ilk bölüm çekimlerini tamamladı..
Cesur ve Güzel Dizisinin Çekildiği İl Neresi:Ekranların son zamanlarda en büyük projesi olan dizi iki büyük oyuncuyu birararaya getirdi. 2016-2017 sezonunun en iddalı yapımları arasında yer alan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rol aldığı dizi nerede hangi şehirde çekiliyor. Dizinin çekimleri yaklaşık olarak 6 ay önce başladı. Dizinin seti iki şehirde bulunmakta.
Cesur ve Güzel’in Çekimlerinin Yapıldığı Yer Neresi: Çekimlerinin hızla devam ettiği ve Eylül döneminde ekranları sallayacak olan dizinin çekimleri iki şehirde yapılmakta bu şehirlerden biri Bolu. Ormanları ve farklı sahneleri için yaylalarında çekimler yapılıyor. Diğer çekim yeri ise İstanbul. dizinin ilk bölümleri Korludağ Kasabasında çekiliyor.
İstanbul’un Çatalca ve Durusu semtlerinde yapılıyor. Özellikle çiftlik sahneleri sakin ve huzurlu bir kasaba olan Korludağ Kasabasında çekiliyor.
cesur ve güzel dizisi çekim yeri
Sizce Cesur ve Güzel dizisi beğenilecek mi?Uzun süre devam edecek mi?Yorumlarınızı Bekliyoruz
Diziye yeni oyuncu ve figüran alımları devam ediyor. Yeni dizi Cesur ve Güzel de görev almak isteyenler yorum olarak aşağıya yazabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder